fbpx
Urtinol  – ampule od biljnog ekstrakta koprive

NOVO! NOVO! NOVO!

Predstavljamo vam URTINOL  AMPULE koje će pospješiti rast vaše kose! Zaboravite na probleme opadanja kose u velikim količinama!

Naručite ih već sada po promotivnoj cijeni!!! Akcija traje do kraja mjeseca –  iskoristite je odmah!!!

Oštećena kosa koja opada i izgleda beživotno može biti prošlost. Tajna leži u novom kozmetičkom preparatu. Dok pronađete baš one preparate koji će odgovarati vašoj kosi i koži glave, sve su šanse da će vam se smučiti i kosa, ali i proizvodi za njegu. Međutim, sve može biti lakše ako samo pronađete smjernice koje će vas uputiti gdje da gledate. Mi vam skrećemo pažnju na URTINOL AMPULE. Pravo malo blago među preparatima pomoću kojeg ćete na najbolji način nagraditi svoju kosu.

Tu smo da vam predstavimo novi proizvod, a riječ je o URTINOL AMPULAMA koje će pospješiti rast vaše kose, te vas riješiti problema sa kojim se susreće čak 90% muške i ženske populacije.

Pozovite +387 62 537 199 i naručite!
Dostava je besplatna.
Dostavljamo u roku od 24h-48h!
Ispunite potrebne podatke i pošaljite naruždbu!

 

Šta su Urtinol ampule?

Urtinol ampula iako je mala u sebi krije snagu kojom će vašu kosu obnoviti iz korijena. Ona u sebi sadrži čak 40mg biljnog ekstrakta koprive koji će pospješiti rast vaše kose, spriječiti učestalo mašćenje, te ukloniti perut. Takođe zaboravite na probleme opadanja kose u velikim količinama jer sada je tu Urtinol ampula! U jednom pakovanju po promotivnoj cijeni dođe 10x 10ml, a nakon samo jednog tretmana vidljivi su odlični rezultati.

Kako koristiti Urtinol ampule?

Upotreba ovih ampula je jednostavna i prilagođena svakoj osobi, uradite to sami iz topline vašeg doma. Nisu potrebni skupi frizerski tretmani kako bi oporavili i njegovali svoju kosu dovoljne su URTINOL AMPULE. Nakon svakog pranja kose potrebno je URTINOL ampulu utrljati na korijen kose, raščešljati, a zatim osušiti. Kao što vidite iz navedenog upotreba ovih ampula ne može biti jednostavnija. Važno je da zapamtite da se URTINOL ampula NE ISPIRE!!!

Rezultati korištenja Urtinol ampula!

Vidljivost URTINOL ampula je odmah nakon prvog tretmana, a nakon svake sljedeće upotrebe rezultati će vas sve više oduševljavati. Naprosto Urtinol ampule će postati nešto bez čega više nećete moći. 

Kako naručiti Urtinol ampule?

URTINOL ampule možete naručiti putem telefona i email-a.

Kontakt broj:  +387 62 537 199

E-mail: [email protected]

Urtinol ampule na vašu adresu stižu u roku od 24h-48h, a plaćanje se vrši po pouzeću. Proizvod možete pregledati prilikom preuzimanja kako bi bili sigurni u ispravnost vaše narudžbe.

COMMENTS (7)

Write Your Review

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X